Certifikat in raziskave

Certifikat

Kristalni bioenergijski krožnik ima posebno moč, želeli pa smo znanstveno potditev. Zato je bil kristalni bioenergijski krožnik Elley testiran s strani inštituta za bioelektromagnetiko in novo biologijo, BION.  Raziskovali so vpliv kristalnega bioenergijskega krožnika na strukturno kakovost standarizirane testne vode očiščene vseh informacij. Testiranje je bilo izvedeno z BionEvapovo metodo na 3različne načine.  Na podlagi dobljenih rezultatov je bil potrjen vpliv na strukturno kakovost vode in s tem pridobljen certifikat.

Preberite več o testiranju!

Certifikat Inštituta Bion je objektiven in znanstveno utemeljeno potrjuje  delovanje oziroma vpliv kristalno bioenergijskega krožnika na vodo in tudi ljudi, saj voda sestavlja 70-80% našega telesa. Vse biokemijske reakcije zahtevajo vodo. Voda čisti in hladi naš organizem, zato je še kako pomembno, da je čista in energijsko polna.

Certifikat omogoča večjo kredibilnost, vrednost in  več zaupanja v delovanje kristalnega bioenergijskega krožnika Elley.

Raziskave

V raziskave smo vključili tudi bioenergetike in radiesteziste, ki so prišli do presenetljivih spoznanj. Ugotovili so, da kristalni bioenergijski krožnik skriva izjemne moči in da že samo njegova bližina vrača bioenergijsko vrednost.

Z dosledno pravilno uporabo Elley pomaga obnoviti izgubljeno energijo, jo uravnovesiti in okrepiti. Poskrbi za izpiranje škodljivih snovi iz organizma, zato se hitreje regeneriramo.

Elley ima sposobnost vsrkavanja sevanj, kar je v današnjem času izrednega pomena. Samo pomislimo, kaj vse, kar brez elektrike ne bi delovalo, nas vsakodnevno obkroža, doma, v službi in okolju samem. Občutno pripomore k zmanjšanju škodljivih sevanj raznih elektronskih naprav kot tudi sevanj, ki jih povzročajo radij, arzen, … Recimo primer mobilni telefon, brez katerega sodobni človek skoraj ne obstaja in je v današnjem svetu že samoumeven. Sevanje tega zmanjšamo tako, da ga po polnjenju, ugasnjenega za pol ure položimo na krožnik ali neposredno v njegovo bližino.

Ocenjen je zelo ugoden vpliv na procese razpadanja sadja in zelenjave. S polaganjem živil na Elley le te zelo upočasnimo. Hkrati prečisti  živila škodljivih snovi, pesticidov, bakterij, človeških vplivov.

Zanimivost! Elley se naveže na svojega lastnika in na vsakega deluje drugače, a ima kljub temu pomemben vpliv na zdravje in počutje vsakega izmed nas.

Potrjena dejstva in priporočila s strani Društva radiestezistov Ljubljana in Slavko Mahne Shyama

IMG_20181122_113810 (1)
IMG_20181109_104406