O nas

»Preprosto nekega dne leta 2014 sem doživel uvid« pravi Mitja Lukanc. »Kot v sanjah se je pojavil poseben krožnik za pomoč ljudem pri prenašanju vsakodnevnih bremen, za delati dobro. To sem razumel kot simbolno sporočilo in že z gotovostjo verjel, da je to res mogoče. Sprejel sem izziv, vse ostalo se je odvilo in sestavilo samo.«

…in tako je v sožitju sodelovanja Mitje Lukanc in Slavka Mahne Shyama  nastal inovativen, unikaten izdelek z dobro energijo – Kristalni bioenergijski krožnik Elley. Izdeluje ga Steklarstvo Lukanc v zadovoljstvo, veselje, pomoč, zdravje in kakovost življenja nas vseh.

20161122_173652

MITJA LUKANC

Steklarski, kreativni in idejni mojster, za katerega brezdelje ne obstaja. Steklo je njegova strast in poslanstvo. Z neverjetno predanostjo svojemu poklicu svoje zamisli  že več kor 2 desetletji s pridom spreminja v realnost. Zaprisežen zagovornik uporabne umetnosti, ki je tudi filozofija njegovega podjetja, Steklarstva Lukanc. Lahko bi živeli 500 let, a zanj še vedno ne dovolj, da bi se posvetil vsem svojim idejam, saj je njegova glava neusahljiva zakladnica le teh.

SLAVKO MAHNE SHYAMA

Biozdravitelj, radiestezist, beli mag, duhovni učitelj, elohim, knjižni molj, ki ne bere več. Ni človek, čeprav je. Doživel je videnje popolne resnice in njegovo poslanstvo  je, da jo prenaša naprej. V sebi nosi vrline narave, ki jih lahko koristi, stopa v sožitje s pozitivnimi duhovnimi silami in z njimi in preko njih deluje. Deluje za človeštvo. Zdravi ljudi, narod, državo in rešuje planete. Skozi svoje       delavnice, skupinske terapije in predavanja nas popelje v svet meditacije, duhovnega razvoja in biozdravljenja.

Preberi več!

32579947_596378804064201_7519790017858764800_n
stekleni-umivalniki

STEKLARSTVO LUKANC

Kreativno družinsko podjetje v koraku s sodobnimi trendi steklarstva. Že vrsto let, s polno mero veščin in tehnik ter ogromno znanja in izkušenj, ustvarja steklene izdelki za dom, ki so funkcionalni s pridihom umetnosti. Uporabna umetnost.

Preverite sami…