SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Ti pogoji poslovanja določajo pogoje nakupa preko spletne strani bioenergijskikroznik.com, ki jo upravlja podjetje Steklarstvo Lukanc. Z uporabo spletne trgovine bioenergijskikroznik.com se strinjate z vsemi spodaj navedenimi pogoji.

Ob prijavi v sistem spletne trgovine bioenergijskikroznik.com obiskovalec pridobi uporabniško ime in si izbere geslo. Obiskovalec lahko nakup opravi tudi brez prijave v sistem.

CENE IZDELKOV

Objavljene cene v spletni trgovini in izdane ponudbe, računi veljajo na dan nakupa, oddaje naročila preko spletne strani bioenergijskikroznik.com. Cene nimajo vnaprej določene veljavnosti, pridržujemo si pravico do spremembe cene izdelkov brez predhodne najave. V primeru napak si pridržujemo pravico do sprememb. Cene veljajo za nakup preko spletne strani bioenergijskikroznik.com.

Cene so maloprodajne, vsebujejo 22% DDV in so označene v EUR.

Člani, uporabniki CashBack World sistema imajo 20% popust.

Kljub prizadevanju, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bomo kupcu omogočili odstop od nakupa, hkrati pa bomo kupcu ponudili rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo.

POSTOPEK NAROČILA

Po oddaji naročila, kupec prejme naročilo po elektronski pošti, kar pomeni, da je naročilo uspešno oddal v procesiranje.

Naročilo je v obdelavi, pregledamo naročilo, preverimo dobavljivost izdelka ter uporabniku po elektronski  pošti izdamo obvestilo. Pridržujemo si  pravico, da pokličemo uporabnika na njegovo telefonsko številko. V primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bomo kupcu omogočili odstop od nakupa, hkrati pa bomo kupcu ponudili rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Ob potrditvi naročila obvestimo kupca po elektronski pošti o predvidenem roku dostave. V obljubljenem roku blago zapakiramo in odpošljemo.

Za dodatne informacije nas lahko tudi pokličete na telefonsko številko 03 70 56 130 ali pa nam pišete na elektronski naslov info@bioenergijskikroznik.com.

NAČIN PLAČILA IN PLAČILNI POGOJI

Naročilo preko spletne strani bioenergijskikroznik.com je popolnoma varno. Vse vaše podatke, ki jih vpišete za potrebe izvedbe nakupa, skrbno hranimo in jih v nobenem primeru ne posredujemo tretji osebi.

Spletna stran bioenergijskikroznik.com omogoča naslednje načine plačila:

● Neposredba bančna transakcija z nakazilom na bančni račun, ki vam ga pošljemo preko elektronske pošte, ki ste ga ob naročilu navedli. Veljavnost predračuna je 8 dni od takrat, ko ga prejemete. Po prejetju vašega plačila na naš TRR bo naročilo odposlano na naslov, ki ste ga navedli ob naročilu.

● Plačilo opravite po povzetju, ob prevzemu naročila. Po oddaji naročila prejmete na vaš elektronski naslov predračun. Paket z naročilom predamo kurirski službi. Ob prevzemu paketa  kurirju plačate znesek predračuna.

● Plačilo preko PayPal računa.

POGODBA

Nakupna pogodba je sklenjena, ko potrdimo prejem potrošnikovega/uporabnikovega naročila, in sicer z elektronskim sporočilom, ki ga pošlje na uporabnikov elektronski naslov. Nakupna pogodba se sklene v slovenskem jeziku. Ti pogoji so sestavni del nakupne pogodbe. Kupoprodajna pogodba (naročilo) je shranjena v elektronski obliki in kupcu na pisno zahtevo vedno dostopna.

DOSTAVA BLAGA

Naročeni izdelki ostanejo v naši lasti vse do poravnave celotne kupnine s strani kupca. Blago vam lahko dostavimo z dostavno službo, lahko pa ga prevzamete na sedežu podjetja Steklarstvo Lukanc (pri naročanju navedite osebni prevzem) v odpiralnem času podjetja.

Blago naročeno v spletni trgovini bioenergijskikroznik.com, gre na pot v najkrajšem možnem času, ponavadi v roku treh dni, oziroma vas bomo o dostavi pisno obvestili. V primeru, da ste morda naročili blago, ki ga zaradi nepredvidljivih razlogov ne moremo odpremiti v obljubljenem roku, vas o novem dobavnem roku obvestimo preko posredovanih kontaktov. Vsi izdelki so ročno delo, zato je dobavni rok tudi do 30 dni.

Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije. Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, lahko paket prevzamete na vaši enoti Pošte Slovenije.

Pridržujemo si pravico izbrati drugo dostavno službo, če bo s tem naročilo izpolnjeno bolj učinkovito.

Pri nakupu v spletni trgovini bioenergijskikroznik.com je dostava po Sloveniji brezplačna.

Pošiljka se pošilja s pazljivejšim ravnanjem, zato je blago pri pošiljanju varno!

Če v primeru dostave blaga ugotovite, da je prišlo do loma pri pošiljki nas morate takoj obvestiti – še isti dan, oziroma najkasneje v roku treh dni. Kupec mora sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo enoto Pošte Slovenije v enakem stanju, kot ga je prejel ter izpolni zapisnik o poškodovani pošiljki.

Pišite nam na elektronski naslov info@bioenergijskikroznik.com ali nas pokličite na telefonsko številko 03 70 56 130. Kopijo zapisnika o poškodovani pošiljki, kopijo računa ter vaše podatke nam pošljite na naslov podjetja Steklarstvo Lukanc. Poškodovano blago vam bomo brez stroškov zamenjali v najkrajšem možnem času! Navedenega roka se morate držati sicer vam reklamacije ne bomo upoštevali.

ODSTOP OD NAROČILA PRED DOSTAVO

V primeru napake pri naročanju prek spletne trgovine lahko uporabnik naročilo prekliče s klicem na telefonsko številko 03 70 56 130 ali pisno na e-mail naslov info@bioenergijskikroznik.com.

VAROVANJE PODATKOV

Zavezujemo se k trajnemu varovanju osebnih podatkov. Ti bodo uporabljeni izključno za pošiljanje predračunov, računov in ostalo potrebno za komunikacijo. Uporabnikovi podatki v nobenem primeru ne bodo predani tretjim ali nepooblaščenim osebam. Za varovanje osebnih podatkov je odgovoren tudi uporabnik sam in sicer tako, da poskrbi za varnost svojega uporabniškega imena in gesla.

Dostavni službi (npr. Pošti Slovenije) bomo zaupali le uporabnikov naslov za dostavo in telefonsko številko, če bo to potrebno.

VRAČILO BLAGA

Za vračilo blaga se uporabljajo določila 43. člena Zakona o varstvu potrošnikov, ki določa:

„Pri pogodbah, sklenjenih na daljavo, ima potrošnik pravico, da v 15 dneh podjetju pisno sporoči, da odstopa od pogodbe, ne da bi mu bilo treba navesti razlog za svojo odločitev. Šteje se, da je sporočilo pravočasno, če je bila poštna pošiljka oddana v roku. Ta rok začne teči naslednji dan po dnevu dobave blaga.“

Blago mora biti nepoškodovano, nerabljeno, v nespremenjeni količini in v originalni embalaži in poslano na naslov našega podjetja, pri čemer kupec sam nosi stroške vračila blaga. Pošiljk z odkupnino ne sprejemamo. Vračilu obvezno priložite kopijo original računa in vso potrebno dokumentacijo.

Odstop od pogodbe mora potrošnik pisno sporočiti na naslov Steklarstvo Lukanc, Grajska vas 49, 3303 Gomilsko. Lahko pa sporočite tudi preko e-pošte na naslov info@bioenergijskikroznik.com. Edini strošek, ki bremeni potrošnika v zvezi z odstopom od pogodbe, je neposreden strošek vračila blaga.

Blago lahko v roku 30 dni od oddanega sporočila o odstopu od pogodbe vrnete na naslov: Steklarstvo Lukanc, Grajska vas 49, 3303 Gomilsko.

V primeru, da potrošnik odstopi od pogodbe, mu moramo vrniti kupnino, in sicer takoj ko je to mogoče oziroma najkasneje v roku 30-ih dni, ko prejmemo vrnjeno blago. Kupnino vrnemo izključno preko osebnega bančnega računa (tega nam morate v postopku vračila sporočiti). Gotovine ne izplačujemo.

Stroška poštnine ne vračamo in ni predmet reklamacije!

Potrošnik ne more odstopiti od pogodbe, katere predmet je blago, ki je bilo izdelano po meri potrošnika in ki je bilo prilagojeno njegovim osebnim potrebam.

Vračila ne bomo upoštevali za izdelke, ki so bili pri vas doma poškodovani ali uporabljeni. Pridržujemo si pravico, da vračilo poškodovanega, uporabljenega ali izdelka, ki pri vračilu ne vsebuje vseh pripadajočih elementov (darilne embalaže, računa, …) zavrnemo na stroške pošiljatelja. Zato vas prosimo, da z izdelki ravnate gospodarno in pazljivo saj bomo le tako lahko nemoteno izdelek zamenjali ali vam vrnili denar.

Če v primeru dostave blaga ugotovite, da je prišlo do loma pri pošiljki nas morate takoj obvestiti – še isti dan, oziroma najkasneje v roku treh dni. Kupec mora sprožiti postopek reklamacije pri Pošti Slovenije. To stori tako, da paket prinese na najbližjo enoto Pošte Slovenije v enakem stanju, kot ga je prejel ter izpolni zapisnik o poškodovani pošiljki.

Pišite nam na elektronski naslov info@bioenergijskikroznik.com ali nas pokličite na telefonsko številko  03 70 56 130. Kopijo zapisnika o poškodovani pošiljki, kopijo računa ter vaše podatke nam pošljite na naš naslov. Poškodovano blago vam bomo brez stroškov zamenjali v najkrajšem možnem času! Navedenega roka se morate držati sicer vam reklamacije ne bomo upoštevali.

MENJAVA BLAGA

Ob ugotovitvi, da vam izdelek ne ustreza, ga brez težav zamenjamo. V tem primeru primeru stroške pošiljanja krijete vi. Izdelek mora biti tudi v tem primeru nerabljen, nepoškodovan in v orginalni embalaži.

GARANCIJA O KAKOVOSTI

Izdelovalec jamči za kakovost izdelkov Elley. Izdelki niso primerni za pomivanje v pomivalnem stroju. Izdelovalec jamči, da bodo izdelki Elley ob pravilni dosledni uporabi ostali brezhibni. Navodila za vzdrževanje so priložena izdelku. Garancija ne pokriva razbitja izdelka.

IZKLJUČITEV ODGOVORNOSTI

Po najboljših možnostih se trudimo zagotoviti ažurnost in pravilnost podatkov, ki so objavljeni na spletni strani bioenergijskikroznik.com. Kljub temu, pa se lahko lastnosti izdelkov, njihova dobavljivost in cena spremenijo tako hitro, da ne uspemo popraviti podatkov na spletni strani. V takih primerih, bomo kupca obvestili o spremembah in mu omogočili preklic naročila ali zamenjavo naročenega artikla.

Pridržujemo si pravico onemogočiti spletno stran ali onemogočiti dostop do nje zaradi tehničnih ali drugih težav in vzdrževanje, kar pomeni tudi onemogočanje ali oviro za uporabo spletne trgovine.

Nismo odgovorni za povrnitev morebitne škode ali stroškov, ki jih ima uporabnik zaradi prenehanja, nedelovanja ali ovir pri delovanju spletne strani – spletne trgovine.

Pridružujemo si pravico do vsebinskih in drugih spremeb, tudi splošnih pogojev in tiskarskih napak. Ne zagotavljamo popolnosti vsebine, objavljene na spletni strani bioenergijskikroznik.com in ne prevzemamo odgovornosti za škodo, ki bi jo utegnil utrpeti uporabnik zaradi zanašanja na objavljeno vsebino.

Ne odgovarjamo za škodo, ki utegne nastati na uporabnikovi strojni opremi, programski opremi ali drugi opremi zaradi uporabe spletne strani. Uporabnik si mora sam zagotoviti ustrezno zaščito opreme (antivirus itd.).

Uporabnik mora zagotoviti ustrezno varnost in zaupnost podatkov, ki se uporabljajo za prijavo na spletni strani (e-mail, geslo). Ponudnik ne odgovarja za škodo, ki bi utegnila nastati uporabniku zaradi nepooblaščenega razkritja ali uporabe podatkov za registracijo.

Čeprav se trudimo zagotoviti natančne fotografije prodajnih artiklov, je potrebno vse fotografije jemati kot simbolične. Barvni odtenki in videz lahko nekoliko odstopajo od resničnega stanja izdelkov. Vsak izdelek je neprecenljiv unikat.

Vse pravice pridržane.

AVTORSKE PRAVICE

Vsebine na spletni strani vsebujejo gradivo,besedila, fotografije katerega avtorske pravice so tudi last tretjih oseb, zato je vsakršno posredovanje informacij s spletnih strani dovoljeno samo z odobritvijo podjetja Steklarstvo Lukanc.

Podatki o podjetju, ki upravlja s spletno trgovino bioenergijskikroznik.com:

Steklarstvo Lukanc, Mitja Lukanc s.p., Grajska vas 49, 3303 Gomilsko

Davčna številka SI: 24907863

Matična številka: 1665537000