Za uporabnike

Uporabniki smo predvsem ljudje, s samozavedanjem pomembnosti ravnovesja med nami in okoljem. Radi odkrivamo nove dimenzije bivanja in zavedanja ter težimo k notranji osvežitvi, ki jo v času zunanje zasičenosti več kot potrebujemo.

Delovanje

Elley učinkuje zdravilno, prečiščevalno in usklajevalno zaradi svojih vibracij in močnega energijskega polja, ki ga ustvari.

Pravilne kombinacije barv, simbolov, likov in postavitev v prostoru so močno žarišče energije. Elley zmanjšuje neravnovesja v okolici in nas samih. Energijsko deluje v širino in navzgor. 

Radij energijskega delovanja se giblje v premeru 34 metrov. Aktivno deluje v premeru 6 metrov, nato moč energije začne postopoma pešati in se v radiju 34 metrov izniči.

Uporaba in vzdrževanje

Elley odlikuje enostavna uporaba in vzdrževanje, brez negativnih stranskih učinkov, zato ga lahko nepretrgoma uporabljamo doživljenjsko.

Elley umestimo v prostor, lahko ga uporabimo povsod. Lahko ga poljubno prestavljamo, vzamemo s sabo na pot…Optimalna postavitev je smer sever-jug.

Nanj polagamo stvari, hrano, pijačo, živila da se prečistijo, energijsko okrepijo in revitalizirajo. Služi nam kot pomoč pri  biozdravljenju, energiziranju, zaščito pred raznimi sevanji ter krepitvi in harmonizaciji telesa in duha.  Elley ni nadomestilo za uravnotežen način življenja, ampak bomo pri dosledni pravilni uporabi kmalu začutili njegovo pozitivno moč in opazili blagodejne učinke delovanja na več nivojih.  Elley naj bo v zadovoljstvo, veselje, okras in ponos. To Elley energijsko začuti in nam to spoštovanje in hvaležnost povrne. 

Čiščenje je obvezno opravilo. Dosledno je potrebno slediti ritualu spiranja pod hladno tekočo vodo, brez čistil.  Tako se Elley očisti negativnih energij in vibracij, ki se jih je navzel med uporabo. Najbolje, da to storimo v sproščenem stanju. Recimo pred spanjem, takšen postopek vpliva tudi na lajšanje stresa in utrujenosti, kar se je pač nabralo tekom dneva ali pa si zjutraj vzamemo nekaj trenutkov in vstopimo lahkotno, polni pozitivnih občutkov v nov dan. Elley ni primeren za pomivanje v pomivalnem stroju.

Navodila za uporabnika.

Skrbno hranimo svoj Elley, saj je unikat z dodano vrednostjo!

Elleyuporaba
IMG_20181127_174011

Barvni odtenki in čakre

V Elley je vpletena moč geometrije v kombinaciji s skrbno izbranimi barvnimi odtenki, ki med drugim simbolizirajo tudi naše energijske centre, čakre.

Zelena barva simbolizira potrpežljivost, spodbuja uravnoteženost energij, tako da nas zeleni odtenki hkrati umirijo ali poživijo. Pripada 4., srčni čakri.
Rumena barva predstavlja kreativnost in krepi pozitivno energijo. Pripada 3. čakri, solarni pleksus.
Oranžna barva nas energijsko poživlja. Pripada 2., sakralni čakri.
Rdeča barva je povezana z energijo zemlje in nas ozemljuje ter energijsko vitalizira. Pripada 1., korenski čakri.

Odtenke modre barve povezujemo  z vodo in nebom, spodbuja energijsko čiščenje. Pripada 5., grleni čakri.
Barva indiga spodbuja intuicijo  in jo povezujemo z duhovno energijo. Pripada 6. čakri, tretje oko.
Barvni odtenki vijolične, rožnate in bele spodbujajo krepitev celotnega energijskega sistema, dinamične energije. Pripadajo 7., kronski čakri.
Geometrijski liki, ki jih Elley vsebuje pa sovpadajo z energijo elementov vode, zemlje, ognja, zraka in prostora.

Z gotovostjo lahko rečemo, da Elley v sebi nosi globljo sporočilnost, preiskusimo jo.

Preprost test, ki pokaže vpliv kristalnega bioenergijskega krožnika Elley na živila. Poglejte kako se je izšlo!

Hvala za zaupanje in vse dobro!

Veseli bomo vsake vaše povratne informacije, napišite mnenja in pošlijte fotografijo, na kakšen način moč kristalnega bioenergijskega krožnika koristite vi.